O Komplaksu Vozdov Kvart

O KOMPLEKSU

Voždov Kvart je jedinstvena kombinacija kvaliteta i praktičnosti, koncipiran da zadovolji sve potrebe za funkcionalnom stambenom jedinicom koja će Vama i Vašoj porodici pružiti siguran i udoban dom.

Budući kompleks će se razvijati u 4 faze izgradnje, sa ukupno 627 stanova u ponudi. Ono što je danas raritet jeste da su za celokupan kompleks i sve 4 faze obezbeđene građevinske dozvole.

GRAĐEVINSKA DOZVOLA

REŠENJE O PRAVOSNAŽNOSTI

 O Komplaksu Vozdov Kvart

LOKACIJA

Kompleks Voždov Kvart nalaziće se na jednoj od najatraktivnijih lokacija na Voždovcu, između Bulevara Peka Dapčevića i ulice Milisava Đurovića. Okružen stablima tuja stvaraće harmoničan ambijent koji će budućim stanarima omogućiti opuštanje i beg od svakodnevne gradske vreve, dok će istovremeno imati sve gradske pogodnosti nadohvat ruke.

Saobraćajno će biti povezan sa svim delovima Beograda. Nalaziće se u blizini renomiranih fakulteta, vrtića, osnovne i srednje škole, parkova, domova zdravlja, tržnih centara i velikih trgovinskih lanaca, kao i obilja sportsko-rekreativnih sadržaja.

POGLEDAJTE LOKACIJU

 O Komplaksu Vozdov Kvart

STANOVI

U ponudi će biti stanovi od jednosobnih do četvorosobnih, pri čemu je posebna pažnja posvećena maksimalnoj iskorišćenosti svakog kvadrata.

Svaki stan posedovaće terasu adekvatnu kvadraturi stana. Ono što je bitno naglasiti je da će kupcima u ranoj fazi izgradnje biti dostupne konsultacije sa arhitektom vezano za manje modifikacione zahteve u enterijeru odabranog stana.

Stan u kompleksu Voždov Kvart je nepogrešiv izbor za prvu nekretninu i zagarantovan povraćaj PDV-a u skladu sa zakonskim odredbama. Upoznajte se sa stanovima iz naše ponude i pronađite svoj dom iz snova.

POGLEDAJTE STANOVE

LOKALI

U prizemlju kompleksa planiran je maloprodajni prostor planiran za uslužne i maloprodajne sadržaje, koji su neophodni za funkcionisanje ovako velikog stambenog kompleksa, za sve generacije stanara.

Ova informacija ima ključan značaj, jer omogućava da investitor Logik Investment pažljivo odabere partnere i brendove čija je ponuda kompatibilna potrebama stanara kompleksa. Naš cilj je da stvorimo životni prostor koji će biti na najvišem nivou kvaliteta i udobnosti življenja.

Vodeći računa o balansu između raznolikosti ponude uslužnih i maloprodajnih delatnosti, i svakodnevnih potreba stanara, stvorićemo harmoničnu zajednicu u kojoj će uživati sve generacije.

 O Komplaksu Vozdov Kvart

KONTAKTIRAJTE NAS